Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 mai 2017

FixWin Repara erorile in Windows 10

Sunt multe momente în care din cauza unor greşeli, fie am instalat ceva care ne-a adus erori în sistemul de operare, fie am şters anumite fişiere care nu trebuiau şterse, fie am primit ceva viruşi ce au făcut ca sistemul nostru de operare să nu mai funcţioneze. Sau poate am făcut alte acţiuni care ne-au adus erori. Moment în care nu mai putem rula Windows-ul în condiţii normale, fiind şi cazuri în care acesta refuză să mai boot-eze. 

  La unele din situaţiile enunţate mai sus cei de la Microsoft au găsi rezolvarea integrând în Windows 10 posibilitatea de a repara anumite erori prin accesarea opţiuni Restore din setările Windows, dar această opţiune nu te ajută în multe cazuri. Mai aveţi posibilitatea că folosi un dvd, sau un stick bootabil pe care să aveţi un Windows de pe care să alegeţi funcţia de reperare a sistemului de operare. 
  Pe lângă aceste opţiuni de operare în cazul în care Windows-ul încă mai poate fi folosit puteţi utiliza şi anumite aplicaţii care îl pot repara folosind anumite setări default setări care în decursul utilizări sistemului de operare au fost modificate acest lucru ducând la funcţionarea Windows-ului într-un mod deficitar. Aplicaţia prezentată astăzi se numeşte sugestiv FixWin.

Descărcaţi FixWin de Aici

  După instalare să invit să urmăriţi clipul de mai jos pentru a ştii ce aveţi de făcut pentru a scăpa de erorile pe care le are acum Windows-ul dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!