Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 iul. 2017

Opera te ajuta sa iti Schimbi IP-ul - VPN Gratuit

Am tot vorbit de schimbarea ip-ului ca măsură de protecţie în momentul în care navigaţi pe site-uri mai puţin sigure, sau în momentul în care sunteţi nevoiţi să vă logaţi, sau să introduceţi date personale. Sunt destule mituri cum că se pot face multe lucruri cu un ip. de la aflarea adresei până la accesarea pc-ului şi alte câteva.
  Cel mai des un ip este folosit de copii pentru a da flood, Dacă încă nu ştiţi ce este acela un flood vă spun pe scurt şi pe înţelesul tuturor. Flood-ul este blocarea reţelei de internet prin trimiterea unor pachete de date, date care pot îngreuna conexiunea sau o pot întrerupe în funcţie de volumul de date trimis. Această stare se menţine atât timp cât are loc trimiterea de date. 
  Pentru a evita neplăcerile cauzate de aflarea ip-ului acesta fiind foarte uşor de aflat dacă accesaţi anumite link-uri, site-uri sau reţele sociale tip Chat. Vă propun să navigaţi cu un VPN, acesta vă oferă un ip virtual, mascând ip-ul dvs. real. Conexiunea va fi de tip tunel prin diferite servere, pentru a vi se pierde urma, iar acest tip de conectare poate duce la scăderea vitezei de navigare, 
  O astfel de conexiune vpn vă pune la dispoziţie Browser-ul Opera, care a implementat un VPN ce poate fi activat şi folosit din Setările Browser-ului

VEZI CUM SE FACE URMARIND ACEST CLIP.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!