Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 sept. 2017

Cum afli daca ai instalat Keylogger in Calculator

Am primit deseori această întrebare "Cum afli dacă ai instalat Keylogger în Calculator" şi răspunsul a fost instalezi o suită antivirus, poţi utiliza aplicaţia Zemana Anti-keylogger, însă de curând am aflat despre o aplicaţie care îţi poate spune foarte repede dacă ai sau nu un intrus în pc.
  Pentru cei care nu ştiu ce este acela un keylogger vin şi le explic pe scurt că un keylogger odată instalat într-un sistem va capta toate informaţiile accesate de la tastatură şi nu numai şi va transmite aceste informaţii de la victimă către atacator prin diferite medii. Astfel vă puteţi pierde parole conturi şi alte informaţii personale. 
  Din păcate această aplicaţie numită SpyDetectFree dă doar un verdict nu ne dă şi o soluţie de scăpare de intrus în cazul în care acesta exista. Am testat SpyDetectFree şi se pare că aceasta depistează ca intruşi şi anumite aplicaţii legite, dar pe lângă acestea poate depista şi intruşi adevăraţi. 
  Odată rulată vă va marca cu o culoare gradul dvs, de risc cu o culoare verde faptul că sunteţi în siguranţă, cu o culoare galbenă, dacă în urma scanări s-au descoperit aplicaţii posibil suspecte, de regulă acestea sunt alarme false şi cu o culoare roşie când în urma scanări SpyDetectFree a descoperit o aplicaţie spion care vă poate fura datele fără ca dvs să ştiţi. 
  Odată identificată aplicaţia spion o puteţi elimina cu o aplicaţie antivirus, sau anti keylogger sau puteţi reinstala Windows-ul
  Pentru a vedea cum funcţionează vă invit să urmăriţi clipul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!