Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 ian. 2018

Cati Bani se Castiga din Youtube in Romania la 1000 Vizualizari

Pentru că pe lângă acest blog mai am şi câteva canale de Youtube şi de multe ori primesc întrebarea, Câţi bani câştigi la 1000 de vizualizări´´ sau.. Câţi bani faci din YouTube´´. Am publicat pe unul din canale numeroase clipuri despre acest aspect al câştigurilor din youtube, dar m-am gândit că printre voi sunt şi cititori care nu mă urmăresc pe Youtube şi care sunt interesaţi de acest aspect, poate într-o zi vor să devină YouTuberi.
  Am spus-o de multe ori că în România nu trebuie să te apuci de YouTube gândindu-te la câştiguri, pentru că acestea la început sunt inexistente şi pe parcurs sunt foarte mici pentru a te motiva să continui, dacă nu există pasiune, este greu să continui.
  Şi totuşi sunt destui YouTuberi chiar şi în România care câştigă destul de mult din această activitate fie direct sau indirect
  • Direct - Bani câştigaţi în urma fişărilor de anunţuri pe clipuri
  • Indirect - Sponsorizări, Review-ri, Promovări, Donaţi, Evenimente

  Astăzi vom vorbi despre mecanismul care stă la baza câştigurilor directe şi cât de mult poţi câştiga la o 1000 de vizualizări.
  Pentru început trebuie să ştiţi că pentru a câştiga bani cu youTube trebuie să deveniţi parteneri şi să monetizaţi clipurile, odată făcut acest lucru vă vor fii afişate diverse anunţuri pe clipuri.
  Cât de mult poţi câştiga cu un clip depinde de mulţi factori, câte anunţuri apar pe clip, dacă clipul este mai lung de 10 minute poţi pune mai multe anunţuri pe clip, dacă însă clipul are o durată mai mică de 10 minute se poate afişa dor un singur anunţ pe clip. de aceea poţi câştiga mai mult cu videouri mai lungi şi asta pentru că nu contează numărul de vizite pe un clip, ci numărul de afişări de anunţuri, cu cât mai multe afişări de anunţuri cu atât mai bine.
  Contează foarte mult şi locaţia din care este vizualizat şi cine îl vizualizează (copil sau matur), contează tematica clipului şi de asemenea cât succes are acel clip. Haide să explicăm, dacă clipul este vizualizat de copii sun 12 ani există riscul să nu fie afişat pe clip anunţ, dacă tematica şi clipul este neinteresant, anunţurile vor fi prost plătite. şi de asemenea dacă cineva te vizionează din străinătate vei câştiga mai mulţi bani pentru acea vizită (în cazul în care este afişat anunţ pe clip).
  Aşadar un calcul corect al câştigurilor nu se bazează pe numărul de vizite în cazul nostru 1000 ci pe numărul de afişări de anunţuri şi aceste câştiguri sunt influenţate de foarte mulţi factori. O parte din aceşti factori i-am enumerat mai sus, iar alte amănunte am dat despre acest aspect în clipurile ce le aveţi mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!