Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 mar. 2018

Daca iti Pasa de Smartphone-ul Tau Foloseste Clean Master

Cu toţii ne aşteptam ca smartphone-ul nostru să funcţioneze perfect, chiar şi după ce navigăm, descărcăm, instalăm diferite aplicaţii. Este foarte important să aveţi grijă ca smarfone-ul să nu se încarce de lucruri inutile, pentru că odată încărcată memoria, acesta va funcţiona deficitar şi va consuma mai multă baterie,
 Dacă sesizaţi că telefonul dvs de încălzeşte excesiv, consuma foarte repede bateria, şi nu mai dispune de mult spaţiu liber, ar trebui să renunţaţi la aplicaţiile ce rulează în background să dezinstalaţi aplicaţiile de care nu aveţi nevoie şi să folosiţi Clean Master pentru a şterge fişierele inutile. In felul acesta procesorul nu va mai consuma inutil resurse, făcând să consume şi baterie. 
  Doar cu câteva setări şi o scanare folosind Clean Master veţi vedea o schimbare în bine în ceea ce priveşte funcţionarea telefonului dvs. indiferent ce marca este acesta, sau ce sistem de operare foloseşte. 
  Vă voi face o demonstraţie în clipul de mai jos să vedeţi cum se descarcă şi instalează şi api cum funcţionează şi care sunt efectele după ce scanaţi telefonul cu aplicaţia Clean Master pentru android.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!