Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 mai 2018

CUM CRESTI VITEZA DE INTERNET WI-FI

  De multe ori sesizăm că viteza de internet pe wi-fi este foarte slabă. Acest lucru se poate datora multor factori, cum ar fi: Poziţionarea routerului, acesta trebuie să aibe o poziţionare centrală, iar semnalul acestuia să nu fie cât mai puţin obturat de pereţi şi alte obstacole. Puterea routerului este un alt factor care influenţează pozitiv, sau negativ viteza de internet wi-fi, facă routerul are o rază de acţiune a semnalului transmis mică atunci este clar că viteza de net va fi redusă.
  Un alt factor ce poate influenţa negativ viteza de internet, este numărul de dispozitive conectate la acelaşi router, cu cât numărul acestor dispozitive este mai mare cu atât viteza de net va fii mai mică, de aceea se recomandă schimbarea din când în când a parolei, pentru eliminarea din reţea a dispozitivelor conectate poate fără ştirea voastră. 
  Un alt factor şi poate cel mai important este alegerea canalului de pe care se face emiterea semnalului. Alegerea unui canal aglomerat, sau cu un randament redus poate duce la un semnal prost şi respectiv la o viteză mică de internet pe wi-fi.
  Pentru a verifica care canale sunt bune pentru dvs. puteţi testa două dintre cele mai bune aplicaţii care vă pot da informaţii privitoare la randamentul canalului ales.
WiFi Channel Scanner - http://adf.ly/1eyoN0 ► inSSIDer - http://adf.ly/1bSSHe
  Pentru a înţelege cum puteţi verifica randamentul canalului, dar şi cum îl puteţi schimba în cazul în care acesta nu are rezultate bune vă las mai jos un clip în care vă explic cum puteţi utiliza aceste aplicaţi dar şi cum puteţi alege un alt canal pentru a creşte randamentul şi totodată şi viteza de net prin Wi-fi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!